Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ja
JanvanAlles - 24-03-2014 20:22:03
Voeding & Gezondheid

Eerste hulp?

[quote=ellen1986 schreef op maandag 24 mrt 2014, 20:12][quote=tijger1 schreef op maandag 24 mrt 2014, 20:04]u hebt het ziekenhuis bezocht en daar een behandeling ondergaan. en dat moet betaald worden.

u bleef na uw bezoek aan de huisartsen post klachten houden en daarom bent u doorverwezen naar het ziekenhuis. en dat wordt in rekening gebracht.

en dan maakt het niet uit of u tien minuten binnen bent of twee uur.

dat begrijp ik ook zeker. maar gezien de zorg die is verleend is het toch treurig dat dit soort tarieven worden gehanteerd? ik heb het bedrag keurig voldaan maar het blijft een belachelijk tarief in mijn ogen. ik ben zelf leerkracht, moet ik de ouders dan ook maar een factuur sturen mocht hun kind vallen en een pleister nodig hebben? mijn reactie is uiteraard niet naar u persoonlijk gericht. ik blijf gewoon verbaasd over de hoogte van het bedrag.

tja, het is nu eenmaal zo, denk maar dat het een zegen is dat u de goede zorg kreeg. die zorg dient betaald te worden of u het leuk vind of niet. bovendien betaald iedere nederlander mee aan uw zorgbehandeling, ook degenen (zoals bijv. mijn man) die al in geen 30 jaar ook maar naar een huisarts zijn geweest maar wel netjes betalen voor de verplichte premie. beetje dankbaarheid voor snelle en adequate hulp en zorg zou menigeen meer sieren da het gezeur voor de kosten waar we allemaal aan meebetalen, dus ook diegenen die nooit ook maar enige zorg claimen.