Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ellen1986
ellen1986 - 24-03-2014 20:51:32
Voeding & Gezondheid

Eerste hulp?

[quote=thaorchid schreef op maandag 24 mrt 2014, 20:42]wees maar blij dat het meevalt en bedenk maar dat er ook mensen zijn die heel erg ernstig ziek zijn en meeliften op ons zorgstelsel. bij u is het slechts een schouder, denk niet dat u maar een beetje zou zeuren over de kosten als u zeer ernstig ziek zou blijken, kanker, hersenbloeding, hartinfarct? nee hè?
kijk, en daar betalen we nou allemaal ook voor, de zorg dus voor de zeer ernstig zieken.
even een goedbedoeld en relativerend meegevertje dus.

dan zou ik ook zeker 'zeuren' over de kosten die mijn zorgverzekering niet zou dekken als ik dat zou kunnen. iedere situatie is natuurlijk te verergeren / verslechteren en daar hoort ook een stukje relativeren van mijzelf bij. mijn schrijven was ook bedoeld om aandacht te geven aan dit soort gelijke situaties (minder erg of erger). kan ik er door uw reactie vanuit gaan dat we dit gewoon moeten accepteren? ook voor mensen die er veel slechter aan toe zijn is dit toch vreselijk? mijn bericht was zeker niet bedoeld om medelijden te creëren maar meer als kreet van: 'deze bedragen zijn toch te gek voor woorden?' zeker voor mensen die nog meer zorg nodig hebben en dit niet meer kunnen betalen. in een 'welvarend' land als nederland mag je toch anders verwachten?