Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ja
JanvanAlles - 24-03-2014 21:18:16
Voeding & Gezondheid

Eerste hulp?

[quote=tijger1 schreef op maandag 24 mrt 2014, 20:54]en denk dan ook aan die ongeveer 180.000 kinderen die elk jaar in nederland geboren worden en 18 jaar lang gratis zorg krijgen. en dat omvat meer dan een pleister van de juf. daar moet allemaal voor betaald worden.

en dat ook.

ik erger me blauw aan al dat geklaag. ik ben heus niet zo sociaal dat ik alles pruim, bij lange na niet maar de zorg betalen we nu eenmaal allemaal, veelal enkel voor anderen en ook voor degenen die we het niet gunnen. maar ik ken mensen die ook altijd alleen maar klaagden, klaagden en maar bleven klagen over die zorgpremie, tot ze beiden heel erg ziek werden in 2001, de één in een revalidatiecentrum voor 5 maanden, de ander in achtereenvolgend een gesloten psychiatrische afdeling na een psychose daarna nog een hele hort ziekenhuis, tijdelijke opvangzorg en daarna nog een potje veel meer ellende. daarna weer thuis met de beste opvang ter wereld namelijk de thuiszorg en vooral liefdevolle enige dochter die 24/7 er was en haar prima baan daarvoor aan de wilgen hing . dat heeft totaal 8 jaar zo geduurd omdat ook schoonouders aan de beurt waren, de geschiedenis van ziekenhuizen en zo herhaalde zich.

die (schoon)dochter bespaarde op die manier de samenleving heel erg veel geld door jarenlang de ouders nog met pijn en moeite in eigen huis te houden, scheelde de samenleving enorm veel geld, heel erg veel geld want ze in eigen huis houden en er zelf voor zorgen kost de samenleving niks..

en laat ik nou die (schoon)dochter zijn.
dus gezeur over een beetje eigen risico, vergeef me als ik dat bagateliseer.
ik heb zulke drama's gezien dat ik me echt dooderger over zoiets kleins als een eb voor een seh voor een schouder, met alle respect. ik ken een deel van de andere kant.