Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ja
JanvanAlles - 24-03-2014 22:08:39
Voeding & Gezondheid

Eerste hulp?

[quote=ellen1986 schreef op maandag 24 mrt 2014, 21:55]dat is nu precies wat ik bedoel. ik heb respect voor je, hoe je je hebt ingezet. maar had t niet veel fijner geweest dat al die zorg juist wel vergoed zou worden zodat je je baan niet had moeten opgeven? nogmaals, klagen is zeker niet mijn bedoeling. juist dit soort situaties zoals jij aangeeft mogen toch niet voorkomen? echt, zo knap dat je je zo hebt ingezet, maar had je het liever ook niet anders gehad?

nee!
ik heb bewust gekozen voor die zorg zelf te doen. anderzijds, man en ik hebben kind nog kraai, geen broers/zussen, geen kinderen dus die participatiemaatschappij betekend voor ons, als we wat gaan mankeren overgeleverd aan de goden. voor ons zorgt niemand áls. we hebben ok de afspraak dat, als de één overlijd de ander een weg zoekt ook te gaan, hoe ook. ik heb de ouders die weg naar de gruwelijkheid (verpleeghuis, mijn vader moest daar zijn laatste paar maanden slijten, thuis niet meer veilig want zeer zwaar dement) grotendeels bespaard, ik zelf rij nog liever tegen een dikke pijler dan me dat aan te laten doen want die participatiemaatschappij bestaat niet.
afijn, met mijn hele 53 denk ik daar nog niet over na, maar de vooruitzichten zijn voor niemand zonder nazaten leuk. en voor degenen met nazaten ook niet want de meeste kinderen laten hun ouders liever barsten.
maar preventief ooit in een verzorgingshuis gaan wonen over een jaar of tig bestaat niet meer.
ik wordt liever compleet seniel in mij eigen huis ipv in een tehuis en daar zal het tzt ook op neerkomen.
man zei ook al, als we ud worden samen en we gaan wat mankeren is een dikke pijler op de snelweg een mooie optie.
welkom in 2014