Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ja
JanvanAlles - 24-03-2014 22:23:50
Voeding & Gezondheid

Eerste hulp?

[quote=tijger1 schreef op maandag 24 mrt 2014, 22:11]ook van die zorg die thoarchild geleverd heeft zou bij opnames het grootste deel vergoed worden, niet dat je dan vrij van zorg bent, want de verzorging in verpleeghuizen is rampzalig, dat is dus helaas mijn eigen ervaring met mijn moeder. je moet overal zelf achteraan en de boel in de gaten houden. iemand die verlamd is, kan je niet in huis nemen en al had dat gekund, dan zou ik dat ook niet op hebben kunnen brengen.

het gaat er om dat iedereen nu € 360 eigen risico heeft, behalve voor de huisarts en dat moet voor iedereen op te brengen zijn. ook voor mensen met een laag inkomen.

triest is dat hè. dat halve jaar dat mijn vader op de pg zat betaalden we een eigen bijdrage van 1800 euri pm. omdat ik hem al een jaar lang eke dag naar de dagopvang bracht gold die eerste 6 maanden laag tarief niet.
maar al die 6 jaren dat hij, zo dement als hij was met mijn en mans' hulp in zijn zelfgebouwde huis kon blijven waren waardevoller, al betaalden wij en hij het allemaal zelf, ik vrijwillig geen inkomen meer, het was het waard. mijn schoonouders idem, dat had ik net zo gedaan als ik gedaan heb, ze thuishouden.

had ik het achteraf nog eens zo gedaan met de wetenschap die ik nu heb, namelijk dat je zelf er compleet aan onderdoor gaat? nee, nee en nog eens nee.
maar stel dát de situatie nu zo was geweest als toen de ellende begon in 2001, dat had ik toch weer ja gezegd, toen heb ik er voor gekozen, nu moet je (als je een normaal mens bent)
had ik het achteraf net zo gedaan met wat ik nu weet wat de tol voor mezelf is geweest?
geen idee met dat verschil dat ik nu totaal geen keus gehad zou hebben.

het is lastig en nu helemaal. ik ben ook blij dat de ouders er niet meer zijn, had me geen raad geweten.