Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

de
deltalloyd - 25-03-2014 10:44:31
Geldzaken & Recht

Nationaal spaarfonds/ delta iloyd groep

[quote=renataspaar schreef op maandag 24 mrt 2014, 14:53]na 30 jaar inleg komt eindelijk 1 van de 2 spaar/levenspolissen vrij per
31.01.2014 dacht ik. na alle opgevraagde documenten toegezonden hebben (na 10 dagen nog geen bericht en wel netjes gevraagd om een bevestiging van goede ontvangst.) maar even gebeld naar 0800-0565 (lokaal tarief). na een hele tijd wachten het antwoord "ja, de opgevraagde stukken zijn binnen, maar er zit een blokkade op de uitkering"??????? 10 jaar geleden ben ik gescheiden en is de helft van het gegarandeerde bedrag van 2 polissen (wat dus na 10 lager is uitgevallen) al uitbetaald cq. verrekend met mijn ex. nu moet ik dat op e.o.a. manier gaan overleggen/bewijzen. goed, ik vraag dus of ze mij z.s.m. per mail willen bevestigen m.b.t. deze blokkering + wat ik nog meer moet gaan overleggen. op mijn vraag of ik nog rente krijg over de periode dat mijn uitkering nog niet uitgekeerd wordt vanwege het tijdrekken! is het antwoord nee. mijn vraag concreet is, mag dit? het is inmiddels 24 maart 2014, en zijn zij niet in gebreken gebleven om mij dit al vanaf de eerste melding dat mijn uitkering vrij zou komen per 31.01.2014, alle gewenste te overleggen documenten aan mij op te vragen?

beste renataspaar,

wij hebben uw bericht gesignaleerd en willen hier graag verder naar kijken.
hiervoor hebben wij meer gegevens van u nodig. wilt u een e-mail sturen naar webcare@deltalloyd.nl, met daarin uw naw gegevens, geboorte datum, telefoonnummer en polisnummer.

met vriendelijke groeten,
webcare delta lloyd