Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

je
jeffryb - 25-03-2014 20:56:53
Auto & Vervoer

Fiets meenemen in de trein voor een kort stukje

Hoi diumenge

ik had vanmiddag ns een mail geschreven en dit is wat er in de mail stond:

voor elke fiets die niet opgevouwen kan worden, is een dagkaart fiets vereist. het betreft hier een gewone fiets, tandem, ligfiets, (gedemonteerde) racefiets of een mountainbike. een kinderfiets valt onder de categorie 'gewone fiets'. evenals een grote, niet opvouwbare step.

voor deze fietsen koopt de reiziger een dagkaart fiets en er mag maximaal één fiets per persoon mee. reizen in de spits mag niet met een fiets, behalve als men een aansluiting heeft met een internationale trein of in het bezit is van een internationaal vervoerbewijs.

de vaste prijs voor een dagkaart fiets is € 6,00. het maakt daarbij niet uit of u een lang of een kort traject aflegt.

het spijt mij te vernemen dat u het niet eens bent met deze procedure, maar dit zijn de voorwaarden voor het vervoeren van een fiets. mijn excuses voor het ongemak.