Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mu
multigrif - 25-03-2014 23:47:15
Auto & Vervoer

Brandstof systeem vervuild

[quote=wil1955 schreef op zondag 23 mrt 2014, 08:37]de dealer heeft foto's en een beschrijving vanuit de importeur waarbij zij aangeven wat er gebeurt kan zijn.

het hele verhaal begint eigenlijk al begin januari, toen ging ineens het verstuiverlampje branden en is de auto naar de garage gegaan, in eerste instantie konden ze niets vinden maar na twee weken weer terug toen was er 1 verstuiver defect deze is toen vervangen wat 500 euro kosten. vervolgens bleef de wagen niet lekker lopen en zijn we 2 weken later terug gegaan na anderhalve week binnen gestaan te hebben kwam men met de 2e verstuiver die defect was ook hierna bleef de auto niet lekker lopen en maakte een behoorlijk lawaai bij het starten of er met een grote voorhamer op de motor geslagen werd. vervolgens is hij weer terug geweest waarbij ze de 3e verstuiver gewisseld hebben en er zelf al achter kwamen dat de motor nog niet goed was en daarna zijn ze er blijkbaar achter gekomen dat er vervuiling in de pomp en verstuivers zat.
volgens dealer komt dit door verkeerde brandstof die de pomp aantast en vervolgens het hele systeem aantast. wij weten 100% zeker dat er nooit benzine getankt is en dealer zei dat dat ook niet hoeft het kan ook aan twee soorten dieselolie liggen.