Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ni
nico w. - 27-03-2014 10:17:51
Geldzaken & Recht

Vliegwiel aegon

@leroy,
voor aandelenleaseproducten afgesloten op naam van minderjarigen had aegon destijds de toestemming moeten vragen aan de kantonrechter. dit is niet gebeurd en dus kun je de volledige schade claim op dit wanproduct. ik weet dat de vereniging consument & geldzaken al vele honderden sprintplan-contracten die ook vaak op naam van een minderjarige persoon waren afgesloten op deze manier heeft kunnen terugdraaien door middel van een volledige schadeloosstelling door aegon.
er bestaat ook jurisprudentie over (rechtbank utrecht) over de positie van minderjarige aandelenleasedeelnemers.

de volledige schade is:
1 alle inlegbetalingen terug plus
2 de wettelijke vertragingsrente te berekenen over de periode vanaf de betaling door jou.

ben je geen lid van de vereniging consument & geldzaken, neem dan eens contact op met advocaat mr. luc jurgens (bij duvekot advocaten in amsterdam) deze advocaat heeft destijds de rechtszaak voor minderjarigen gevoerd tegen aegon en gewonnen.

laat je niet afschepen door aegon met een onvolledige schadeloosstelling !