Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
mar500 - 27-03-2014 11:38:33
Huishouden & Energie

Afvoer vervangen ivm koolmonoxide

In ieder geval wil ik mn verhaal nog even afmaken. kwam er een kennis met een link over koolmonoxide vergiftiging en idd 500ppm is te hoog en is dodelijk, maar wel pas nadat je er 3 uur in gezeten hebt. ten eerste was die waarde in de kast dan misschien zo hoog, maar daarbuiten natuurlijk niet. eer dat een ruimte gevuld is met 500ppm koolmonoxide ben je nog wel een heel stuk verder! . snachts draait een ketel zelden en ook overdag staat hij heus niet úren achter elkaar te draaien. dan moet t wel heel koud zijn.

dus een wonder dat er geen doden zijn gevallen, is ook zwaar overtrokken en duidelijk bedoelt om angst aan te jagen zodat je t maar gaat laten repareren! ik vind dat grof schandalig, ik ben me eigen de pleures geschrokken en ik wil dus weten of ik idd in de maling ben genomen, want dan zijn ze nog niet klaar met mij.

hoe ga ik dit aanpakken?