Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ge
gerboe - 27-03-2014 17:04:09
Garantie & Verzekeringen

Boete bij afkopen verzekering

Wat betreft afkopen: mocht u niet heel erg ver van de einddatum van de polis af zijn dan kan afkopen zeer onverstandig zijn. u mist dan de overlevingswinst en dat kan aardig oplopen.

ook zou ik de waarde van de polis in de gaten houden. niet afkopen als de waarde zich gunstig ontwikkelt zoals voor veel beleggingsproducten in de jaren 2012 en 2013.

een procedure bij het kifid is erg taai. daar moet je echt vol voor gaan. bovendien zijn de resultaten van kifid procedures volgens hun jaarverslagen vrij marginaal.
aansluiten bij een collectieve procedure is kansrijker.
bedenk daarbij wel dat organisaties die procedures richting banken en verzekeraars zich richten op producten waar al een gunstige jurisprudentie over is. zoals bijvoorbeel aegon koersplan. voor meer voorbeelden zie o.a. de voorpagina van www.woekerpolisproces.nl