Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 16-04-2004 12:19:09
Huishouden & Energie

Digitale radiator meterstand, altijd slikken?

Ik ben erg benieuwd waar de inspecteur mee komt qua uitslag want wij hebben precies hetzelfde probleem ondervonden!!
ik ben samen met mijn vriend 2 jaar geleden in een woning in spijkenisse gaan wonen en hebben gelukkig nog kort met de vorige bewoners (3 pers.) kunnen spreken over div. zaken waaronder de stookkosten.zij vertelden ons dat ze jaarlijks ca. € 50,-- bij moesten betalen dus dat het wel meeviel.
gezien zij met 3 pers. waren waarvan de vrouw veelal thuis was en wij met zijn tweetjes zijn en beide fulltime werken dachten we niet verder en gingen we er vanuit dat wij minder zouden moeten bijbetalen dus hielden we geen rekening met een evt. naheffing.
helaas voor ons kwam na het 1e jaar de afrekening en hebben wij in een lichtelijk shok de nota bekeken, of we binnen 14 dagen even € 900,-- wilde bijbetalen, mvg viterra.
wij gelijk aan de bel getrokken met de vraag of de viterra club slecht bij kas zat en geld nodig had want het leek ons onmogelijk, zeker gezien wij gewoon maandelijks ook nog eens € 95,-- vooruit betaalde.
niet veel duidelijke respons aan de andere kant het was nl. echt goed hoor.
na 7 dagen lag er een keurige folder in de bus met de uitleg over de werking van de digitale meter en dat deze echt zuiver was en bla bla bla.
en bedenk wel bij onze blokverwarming gaat 1 juli de ketel uit en deze gaat 1 oktober pas weer aan dus dan valt er niet eens wat te stoken al met al wordt er dus gesteld dat wij voor 9 maanden radiator gebruik (2 stuks van de 5 en alleen s'avonds) totaal € 2040,-- moeten betalen terwijl in ons vorige huis voor het totale plaatje gas/licht/electra/kabel € 2400,-- betaalde per jaar?? wij moesten het echt betalen, het ijken is mogelijk maar als blijkt dat de meters goed functioneren kostte ons dat nog eens € 525,--.
je trekt dus echt aan het kortste eind.
ik hoop dat jij meer succes hebt maar gezien het dezelfde firma betreft ben ik bang van niet.