Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
mar500 - 01-04-2014 16:35:07
Huishouden & Energie

Afvoer vervangen ivm koolmonoxide

De koolmonoxidemelder is 3 of 4 maanden oud en op de juiste hoogte hoogte en manier geïnstalleerd en wordt regelmatig gecontroleerd door de testknop in te drukken.

de reden dat ik het bedrijf van oplichting beschuldig is het feit dat er niets mis is met de afvoer en de monteurs ter plaatse mij ook niet konden vertellen wat er mis zou zijn met de afvoer.

ik heb hem bewaard, hij is helemaal gaaf, geen roestplekje, niets te zien. wanneer de afvoer niet goed gemonteerd zou zijn, dan zou er al bij eerdere onderhoudsbeurten een te hoge concentratie gemeten moeten zijn en ook dit is niet het geval. we weten allemaal dat er bedrijven zijn die misbruik willen maken van de onwetendheid van de cliënt om ze een poot uit te draaien.

in dit geval zal hij gedacht hebben dat ik een makkelijk slachtoffer was, vrouw en blond he... ik maak hierdoor vaker mee dat mensen me proberen op te lichten en daarom ben ik er zeer alert op en controleer ik alles wat ik niet vertrouw. hierdoor weet ik daadwerkelijk vaak oplichting te voorkomen, maar dit is wel een heel grove manier geweest en daarom ben ik ook woedend