Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
marcnijmegen - 01-04-2014 16:52:48
Winkels & Webshops

Diefstal zelfscan

Bedankt voor uw uitleg. echter ben ik binnen onze school verantwoordelijk voor de financiën. het oop (ondersteunend personeel, dus niet lesgevende), worden gescreend op diefstal en integriteit. ik heb de agent in kwestie gevraagd of dit een overtreding of een misdrijf was en zij vertelde mij dat dit een misdrijf is en dat ik hiervoor een strafblad ontvang.

ik heb al direct een afspraak gemaakt met de supermarktmanager, alleen heeft hij helaas door familieomstandigheden dit af moeten blazen. logisch natuurlijk maar wel vervelend. ik heb komende weer een nieuwe afspraak.

ik heb al wel de boete van justitie binnen. die van de albert heijn zelf niet.

=forever-nl schreef op dinsdag 1 apr 2014, 16:21: ten eerste over uw toekomst, want daar zit je wellicht nog het meeste mee. volgens mij zit het systeem zo in elkaar dat u met een strafblad wegens diefstal bijvoorbeeld niet bij een bank kunt gaan werken. maar wel gewoon op een school als leraar. terwijl iemand met een veroordeling voor kindermisbruik uiteraard niet bij een crèche mag werken.

uw beroep is mij niet geheel duidelijk maar lesgeven en een strafblad wegens diefstal sluiten elkaar lijkt mij niet uit.

mogelijk kunt u echter nog in contact treden met de supermarktmanager. u kunt dan aangeven het allemaal heel vervelend te vinden, maar echt niet opzettelijk de 2x 10 euro aan bierkratjes zonder te betalen mee heeft genomen.

dit is een zwakheid in het systeem en uit uw geschiedenis waarbij alle steekproeven kloppen zou kunnen blijken dat er inderdaad geen opzet in het spel is.