Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
joskaa - 02-04-2014 11:57:23
Winkels & Webshops

Diefstal zelfscan

Beste marc

je hebt enorm pech gehad dat het zo is gelopen. het is logisch dat winkelpersoneel direct ingrijpt als iets niet goed gaat, maar wat meer clementie als de klant zich vergist, moet toch ook mogelijk zijn. mij overkwam hetzelfde met 1 kratje bier die ik onderop de kar had staan, gewoon straal vergeten. na een volle kar betaald te hebben bij de gewone kassa kuierde ik op mijn gemak naar het advertentiebord om de opgeprikte adv. te lezen toen ik werd teruggefloten. ik had eerst niet eens door waarom, dacht nog: doe niet zo nijdig en chagrijnig, maar daarna kon ik wel door de grond zakken. zo stom maar absoluut zonder opzet. gelukkig kon ik de krat zo afrekenen zonder consequenties maar ik kon me wel voor mijn hoofd slaan dat ik niet beter had opgelet. en dan het gezicht van de caissière: zo wantrouwend, die vertrouwt me natuurlijk nooit meer. ben er nog minstens een paar weken confuus van geweest. als ik weer een krat koop zet ik eerst een flesje ervan in de kar tussen de boodschappen en daarna leg ik 'm op de band ipv staand. dan weet ik zeker dat ik niet vergeet te zeggen dat de rest van de krat onderop staat.
ik hoop voor jou dat de bedrijfsleider alsnog inziet dat je het niet expres deed en de gevolgen mee zullen vallen. sterkte.