Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ka
kaakje - 02-04-2014 13:08:30
Winkels & Webshops

Diefstal zelfscan

Dit staat in de voorwaarden van ah mbt het zelfscannen:

scan alle producten afzonderlijk voordat u gaat afrekenen bij de betaalpaal. vraag bij twijfel altijd een medewerker om hulp. we zien toe op juist gebruik van ah zelfscannen en voeren controles uit om vast te stellen of de procedures van het scannen van alle producten en het afrekenen op de juiste wijze geschiedt. daarbij wordt onder andere gebruik gemaakt van een ict- systeem. een medewerker zal uw boodschappen opnieuw scannen. in geval van vermeend misbruik hebben wij het recht om eenieder uit te sluiten van ah zelfscannen. blijkt bij controle dat niet alle producten zijn gescand nadat u uw bonuskaart bij de betaalpaal hebt gescand, dan beschouwen wij dit als diefstal en kunnen wij aangifte doen.

je neemt dus een risico als je zelf scant. mijn ah heeft deze (twijfelachtige) service niet. maar ze staan dus wel in hun recht. iemand vertrouwen op zijn mooie blauwe ogen is niet meer van deze tijd.