Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wi
wimmers - 02-04-2014 16:20:41
Geldzaken & Recht

Mag een deurwaarder dit zo maar doen?

Goedenmiddag

ik moet zeggen dat de mensen op dit forum niet echt meelevend zijn nou weet ik wel dat je daar niet veel aan hebt maar kom op zeg mensen de vrouw verteld dat ze iedere maand betaald en omdat het twee keer niet precies op tijd is binnen gekomen gelijk een boete van 150 euro ik vind dat gewoon bespottelijk.
geen wonder dat er zoveel mensen in de problemen komen door de halsstarige houding van de banken en andere leningverstrekkers.
door mede die bedrijven is die hele crisis begonnen want de heren hadden aan hun salaris niet genoeg en moesten ook nog een bonus ontvangen.
ik weet dat ik niet behulpzaam ben bij je vraag maar ik hoop dat je snel je schuld kan afbetalen en dat je van het hele gezeur af bent.
de mensen die een berichtje hebben geschreven hebben ook niet echt antwoord gegeven over de hoogte van de boete.

christel