Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 03-04-2014 16:18:44
Garantie & Verzekeringen

Inboedelverzekering

Bij deze verzekering en schade spelen waarschijnlijk twee zaken. ten eerste het verzekerde bedrag van € 37.000, dat is voor een heel huishouden wel erg laag, en als dat te weinig was voor de nieuwwaarde van alle spullen in huis. is er sprake van onderverzekering.

daarnaast ligt die vloerbedekking er al tien jaar, dus wordt hooguit de dagwaarde vergoed.

als u het met die vaststelling van die eventuele onderverzekering niet eens bent, zult de totale waarde van alle spullen in het huis van uw moeder moeten optellen en dan onder dat bedrag van € 37.000 blijven.

als er alleen maar sprake is van een vergoeding van de dagwaarde, moet er opgegeven zijn wat het afschrijving percentage is van die vloerbedekking.

hebt u enig idee wat die vloerbedekking 10 jaar geleden gekost heeft?

al is men 50 jaar klant en heeft men altijd netjes de premie voldaan, dat maakt geen verschil voor het berekenen van de schade.