Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

19
1953 - 03-04-2014 20:14:06
Voeding & Gezondheid

Opzegging abonnement fit for free

[quote=eric.d schreef op donderdag 3 apr 2014, 19:59]mooi he. dan zegt fit for free de situatie te willen uitzoeken...... aan het einde van de rit.....nog steeds betalen!

zelfs, toen ik aangaf dat ik het zeer kwalijk vond dat ze mij niet eens bedankt hebben voor het helpen van het personeel tegen een agressieve klant die vermoedelijk een wapen droeg, kreeg ik als antwoord dat ze geen verdere correspondentie over dit onderwerp wenste voort te zetten.

bedankt fit for free! het gaat me niet eens om het geld, maar puur uit principe zal ik alles doen om jullie tegen te werken. jullie zullen net zo hard moeten werken voor die euro's als dat ik moest doen!

zoals ik het al eerder aangaf, de beste remedie daartegen is het persoonlijk inleveren met bewijs van enig vrijwaring jegens de klant(en).