Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 04-04-2014 15:26:59
Voeding & Gezondheid

Declaratie apotheek

Hierboven gaan er een paar off-topic.

feit blijft, dat het inkomen van de apotheker en groothandel flink is geslonken omdat zij niet meer "gezellig" kunnen inkopen en prijzen uithandelen met de producenten. vandaag doen dit anders "boosdoeners" namelijk de verzekeraars, die de hele farmacie op zijn kop zetten, maar óók de gemaakte winsten gedeeltelijk niet aan de klanten doorgeven!

feit blijft, dat "de nu arme apothekers" geld krijgen voor helemaal niets doen...........en de verzekeraar betaalt ze na ook helemaal niets gedaan te hebben (20% van de apothekers stelt een niet-plaatsgevonden-advies in rekening)!

komt uiteindelijk weer de vraag wie dit structureel allemaal mogelijk heeft gemaakt, terwijl "meerblokzijl" en honderdduizenden anderen hiervan niet op de hoogte waren!!

om van zorgverzekering te laten overstappen worden miljoenen aan reclame uitgegeven, om het hier beschreven probleem eens duidelijk uit te leggen.............niet!