Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 04-04-2014 16:14:31
Voeding & Gezondheid

Roken zonder tabak

@edrick3
heb vanmiddag zo,n e-sigaret gekocht was in totaal met 1 flesje vloeistof en een aparte oplader voor in het stopcontact 34 euro kwijt de sigaret zelf was 25 euro.
tuurlijk is het net zo,n rotzooi als tabak alleen met dat verschil dat je (zegt men)van het roken oftewel de nicotine verslaving af kan komen doordat als je elke keer een navul flesje koopt met minder nicotine je dan van die verslaving oftewel van het roken afkomt plus er zit geen teer in die vloeistof en door de teer die in tabak zit ga je dus van hoesten en krijg je van die zwarte longen.
maar ik heb dat ding gekocht om te proberen die man waar ik het over had heb ik gister weer gesproken en die vertelde dat hij na enige tijd die e-sigaret te roken geen rokers hoest meer had en meer lucht.
maar nogmaals ik ga het proberen en als het niet werkt dan zal ik gewoon een punt achter het rokrn moeten zetten.