Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

cl
clairest - 04-04-2014 17:09:21
Voeding & Gezondheid

Declaratie apotheek

Pas op voor apothekers! het kunnen geldwolven zijn, die dan met dit soort fratsen wel héél erg makkelijk geld verdienen.

in januari ben ik héél boos geworden in apotheek sonnega te leeuwarden. ik moest bij de temazepam en de diazepam, die ik al jaaaaaaaaaren lang eens per 3 maanden afneem voor incidenteel gebruik, nu ineens eventjes 2 keer 6 euro bijbetalen. omdat het om de 'eerste uitgifte' zou gaan. wat helemaal niet zo was!

ik was recent terugverhuisd naar leeuwarden. apotheek sonnega was te beroerd om even in het systeem op te zoeken dat ik deze medicatie al jaaaaaaaaaaaaren gebruik! bij de andere 3 medicijnen (die ik óók al jaren gebruik) hoefde ik niet die 6 euro bij te betalen, alleen maar bij die benzo's.... en benzodiazepinen moet je tóch al zelf betalen; ze worden niet vergoed. nu waren ze dus nog eens twee keer zo duur! effe betaaale, pannekoek!

hoe lang ik ook bleef uitleggen dat ze dit niet konden maken, ze bleven daar arrogant volhouden dat het moest. ik ben toen zó boos geworden dat ik daar de benzo's niet heb afgenomen, en ik heb geroepen dat ik daar nóóit meer kom. vervolgens heb ik een aantal weken helemaal zonder gedaan. dat kon eigenlijk niet, want ik heb ze af en toe gewoon nodig. niet dagelijks, maar wel af en toe. uiteindelijk ben ik naar een nieuwe apotheek gegaan (boiten in leeuwarden) en daar kon de medewerkster meteen in het systeem vinden dat ik het spul al jaren gebruik. ik hoefde zeker géén twee keer zes euro bij te betalen.