Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sitan
sitan - 04-04-2014 18:29:36
Voeding & Gezondheid

Declaratie apotheek

Ik wil niet over de inhoud van de apotheker zijn zakken oordelen maar ik weet bijna zeker dat er geen één op bijstandsniveau leeft zoals veel kleine zelfstandigen dat noodgedwongen wel moeten doen.
hier werd gezegd dat je dat altijd al betaalde maar niet gespecificeerd werd dus eigenlijk geen verschil uitmaakt. ik vind het wel degelijk uitmaken; "wat niet weet, wat niet deert" maar nu zie je het zwart op wit en deert het behoorlijk!
dit is weer zo'n klein onderdeel waardoor de gezonheidszorg giga uit de hand is gelopen en wij "jannen m/v met de pet" zijn onwetend over al die enorme bergen aan onterechte vergoedingen, subsidies, bonussen aan zorgverleners enz. enz. die nog niet tevoorschijn zijn gekomen. maar we betalen wel met ons allen een steeds hogere premie terwijl het eigen risico omhoog is geschoten plus de eigen bijdragen voor medicijnen die men dan ook maar voor zoete koek slikt omdat men geen andere keuze heeft, slikken of stikken dus! daardoor moet er weer bezuinigd worden op de hele gezondheidszorg waar vooral de mensen die er gebruik van moeten maken, de dupe van zijn!
ben zeer benieuwd of dit de reden is dat medicijnen over de grens een stuk goedkoper zijn en je daarbij als service en punctualiteit gratis enig uitleg krijgt bij de verkregen medicijnen.....
ik zit zelf in de detailhandel. als ik bij elk te verkopen artikel een vraag van de klant zou beantwoorden en daar een toeslag voor zou berekenen, ben ik binnen een week binnen.....maar binnen 2 weken zonder klandizie.
is service geven tegenwoordig een luxe handeling waar veel geld voor betaald moet worden?? echt belachelijk, mensen......op welk punt belanden we over 5/10/15 jaar? straks moet je voor elk toegevoegd woordje / papiertje / extra beweging op de pc dokken!