Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 05-04-2014 13:51:47
Voeding & Gezondheid

Wordt er water in vlees ingespoten ?

[quote=who cares schreef op zaterdag 5 apr 2014, 10:33]

het topje van de ijsberg, ik denk als we alles zouden weten dat men dan echt kotsmisselijk zou worden wat er allemaal mis is met het vlees ,maar ja ,nederland moet toch blijven draaien ten koste van alles , en dan knijpen we maar een paar oogjes toe ,ook in den haag, daar weten ze meer dan wij denken te weten.

have a meat free life

niet alleen met vlees, als ik recent dit lees: http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/diversen/117727-is-brood-nu-ineens-ongezond.html"> bruin brood, vraag ik me af wat we nog wel veilig kunnen eten. denk je goed bezig te zijn, een goed leven gehad hebbend kippetje te kopen, stukje veilig vlees en lekker tarwe brood; is er weer iets niet goed met tarwe! dan gaat zelfs het spreekwoord: op water en brood leven niet meer op. ik zou het inmiddels niet meer weten.