Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 06-04-2014 22:56:37
Voeding & Gezondheid

Declaratie apotheek

[quote=tijger1 schreef op zondag 6 apr 2014, 22:41]daar vergist u zich in. voor dat materiaal kan men zelfs bij de apotheek met een speciaal opgeleid persoon spreken in een afgeschermde ruimte. een en ander volgens een affiche bij de apotheek.

de laatste zin was als voorbeeld: labren heeft een vuilniszak met medicijnen, althans, dat staat er. ik weet dat voor het laatstgenoemde een aparte spreekkamer is: na 1 x uitleg, (hoewel zelfs uitleg hier overbodig zou moeten zijn) zijn de vervolgbestelling gewoon op de halen/ worden bezorgd. overigens: de leverancier van dit alles treed in contact met de cliënt om samen vast te stellen hoeveel met denkt nodig te hebben; dit bepaalt de apotheek niet eens meer. zoals ik het schreef: het was fictief (om de vuilniszak vol te krijgen).