Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ci
cici241 - 08-04-2014 18:53:40
Voeding & Gezondheid

Apotheek

Hoi tenormin

ik heb alles gegeven mijn medicijnen lijst van kerkrade ze weten daar van .maar dat vonden ze niet belangrijk .
alleen wat ik op recept kreeg dan wel
maar dan breng ik het recept toen was het al niet goed moest ik gaan betalen ik heb de medicijnen al 6 jaar .wat de specialist mij heeft voor geschreven .toen woonde ik nog ik horst bij venlo .alles is goed gegaan .
toen na de scheiding ben ik weer terug gekomen naar kerkrade ik heb de medicijnen lijst gegeven ook aan de arts huis arts alles verliep daar dan ook goed geen enkel probleem .
nu zit ik 1 maand in heerlen en ik krijg bijna mijn medicijnen niet nog zoga van de specialist maar die zal mij morgen vroeg meteen bellen zou mij vandaag al hebben gebeld maar er kwamen nood geval er tussen .ik heb alles uit gelegd bij de sekeratresse maar die is er ook niet mee eens wat heerlen aan het doen zijn .daarom laat ze de arts morgen als eerst mij opbellen .ik heb het nu weer zo erg aan het hart want door deze stress slaat het bij mij op het hart