Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 08-04-2014 19:07:09
Huishouden & Energie

Deur open laten breken, woningbouw betaald niets.

[quote=tijger1 schreef op dinsdag 8 apr 2014, 18:07][quote=komsja schreef op dinsdag 8 apr 2014, 17:51]@tijger1
het ging erom dat wat u in uw antwoord stelde(dat een kapot of een niet goed werkend slot sowieso voor de kosten van de huurder zijn)niet waar is.


u begrijpt het niet goed. deze kosten zijn voor de huurder. het kan zijn dat die huurder daarvoor een servicecontract heeft afgesloten en dat het voordeurslot dan ook onder dat servicecontract valt, maar dan betaalt hij daar per maand voor.


in dit geval moet ik @komsja wel gelijk geven, als je een servicecontract hebt waar dit in is opgenomen, draai je als huurder niet meer voor de kosten op, daar heb je nl een servicecontract voor afgesloten. met dan weer te stellen dat je voor dat servicecontract moet betalen en dus toch voor de kosten opdraait, is een beetje flauw.

volgens mij had je helemaal niet aan zo'n servicecontract gedacht. toch niet zo erg om dat toe te geven?