Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mi
mikhail - 09-04-2014 14:22:10
Computers & Telefonie

Hoe lang moeten wij nog wachten?

[quote=mein33 schreef op woensdag 9 apr 2014, 12:51][quote=mikhail schreef op woensdag 9 apr 2014, 10:13]

op 21 maart heeft telfort namelijk de glazvezelmodem bij ons thuis geïnstalleerd in de meterkast. helaas is het zo dat de meterkast zich bevind in een openbare ruimte zonder stopkontakt. de verdere bekabeling van de glasvezelaansluiting in de meterkast is niet doorgetrokken naar mijn woning.

het eigenlijke probleem ligt waarschijnlijk niet bij telfort maar bij u.
om het modem van de glasvezelverbinding te kunnen laten werken is een elektrische aansluiting noodzakelijk en die is er niet. u zult er dan eerst zelf voor moeten zorgen dat er een werkend stopcontact wordt geplaatst en daarna ook de bekabeling (als het niet draadloos kan) vanaf het modem tot in uw woning moeten verzorgen.

bedankt voor u reactie.
1. volgens de algemene voorwaarden
elektronische communicatie diensten voor telfort glasvezel (4.3.) "telfort houdt bij de aanleg van voorzieningen op de overeengekomen locatie waar
mogelijk rekening met redelijke wensen van de klant."
2. de huurders van ons appartamentengebow zijn niet gerechtig wijzigingen in de voorzieningen van de openbaare ruimten aan te brengen (extra stopkontakten etc.).
3. er zijn nog een appartament van de buuren en de andere meterkast tussendoor de kast met de glasvezelmodem en onze woning. daarom kan ik niet de verdere bekabeling van de glasvezelaansluiting in de meterkast doorgetrokken naar mijn woning.
4. volgens de algemene voorwaarden (6.1.) "telfort verhuurt aan de klant de in de overeenkomst vermelde voorzieningen voor de duur van de overeenkomst." ik kan niet voor de glasvezelmodem in de openbaare ruimte zorgen of verantwordelijk zijn.
5. op 27 maart de telfort glasvezel klantenservice heeft mij opgebeld met de informatie dat de glasvezelmodem naar mij woning bij hun technische dienst z.s.m. verplaatsd moet worden.