Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

al
alessandra18 - 10-04-2014 11:51:15
Auto & Vervoer

Facturen autobedrijf

[quote=mahadma schreef op donderdag 10 apr 2014, 11:30]ik heb een factuur met producten erop waarbij het aantal wel aangegeven is maar waarbij de prijs €0.0 is ik neem aan dat dit gedaan is omdat de artikelen dan uit het voorraad bestand kunnen worden geschreven.

8 maanden later krijg ik een andere factuur waarop staat dat ze die dingen niet hadden ingevuld en nu dus op de factuur staan vreemd, als er niet bij staat dat op de eerste "nul" factuur staat dat die rekening volgt, lijkt mij dit niet kunnen.

zo heb ik ook een rekening gekregen van een auto die ik niet bij dit bedrijf heb gebracht en die niet op mijn naam stond op dat moment ( op naam van mijn vriend) is daar op de een of andere manier een opdracht voor aan de garage gegeven door u?

is dit wel toegestaan om persoonsgegevens van mij te gebruiken als mijn vriend met de auto naar dat bedrijf toe gaat met die auto? als u toestemming/opdracht geeft wel.



had al gereageerd haha maar helemaal onderaan dus weet niet of u het al had gezien dus bij deze nog een reactie haha