Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jodidijk
jodidijk - 10-04-2014 20:44:55
Huishouden & Energie

Gedupeerd door de keukenboer

Ik vind het vreemd dat bruynzeel het leidingwerk bij een keuken verkoopt want dat wordt normaliter altijd door een installateur gedaan en staat volledig buiten de aanschaf van een keuken. aan gas en elektra mag een keukenmonteur helemaal niet aankomen ( hiervoor zijn ze niet brl en/of waarborg/ kema gecettificeerd ). voor de rest geld inderdaad alles wat u schriftelijk op papier heeft dat de verkoper heeft verkocht heeft bruynzeel uit te voeren en te leveren voor de prijs die in de offerte staat.
ook al gaat het om leidingwerk. desnoods moeten hun een installatiebedrijf inhuren on het leidingwerk uit te voeren. hetzelfde geldt voor het keukenblad. ik moet vertellen dat mijn vrouw en ik al 14 jaar een bruynzeel keuken hebben en wij hebben hun service als perfect ervaren en de keuken ziet er nog steeds prachtig uit. misschien ligt de fout meer bij de verkoper en de keukenzaak waar u de keuken hebt gekocht dan bij de organisatie bruynzeel. misschien is het een goed idee om een brief te schrijven naar het hoofdkantoor van bruynzeel.