Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lekkerisdat
lekkerisdat - 11-04-2014 15:03:49
Garantie & Verzekeringen

Uitvaart verzekering

[quote=pieterwolters schreef op vrijdag 11 apr 2014, 14:20]@lekkerisdat: het is geen spaarrekening, maar een verzekering.
dat zeg ik dus ook niet, lees het nog meer eens. ik geef enkel aan dat je beter geld op 'n spaarrekening kunt zetten i.p.v. deze 'verzekering' nemen.

en waarom ik 'verzekering' schrijf, let op de twee '. omdat dit niets met verzekeren te maken heeft. vrijwel alle risico's zijn uitgesloten voor de verzekeraar.

@monuta webcare
je bent nogal tegenstrijdig in jouw tekst.
"de verzekering is van kracht wanneer de aanvraag is geaccepteerd, de polis door de klant is ontvangen en de eerste premie is voldaan. de verzekering komt tot uitkering op het moment van overlijden van de verzekerde."
mooi niets aan de hand dus ze keren altijd uit, oh wacht;
"echter zijn hier wel een aantal voorwaarden aan verbonden."
tja, dan weet je dus nog niets, terwijl er maar feitelijk één voorwaarden hoeft te zijn; dat je niet meer onder ons bent.
als ze dat al niet duidelijk kunnen stellen, dan zou er al 'n lampje moeten gaan branden.