Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 11-04-2014 19:25:19
Geldzaken & Recht

Bereikbaarheid uitkeringsinstanties

[quote=thaorchid schreef op vrijdag 11 apr 2014, 16:16]die werkcoach wérkt voor zijn geld en is misschien ook eens een dagje vrij, wat schijnt te mogen als je wérkt. bovendien heeft die wel meer "klantjes" dus wat is er zo speciaal dat hij/zij altijd bereikbaar voor u dient te zijn?

begrijp de 'sneer' die je naar ts uit deelt, echt niet! iedereen kan van de ene op de andere dag zijn baan kwijt raken, jij en ik ook. bovendien lees ik ook niet dat ts vindt dat de coach altijd bereikbaar voor hem moet zijn!~

topicstarter snijdt n.m.m. een terecht punt aan: uwv is een logge, disfunctionerende instantie. in theorie staat het allemaal leuk op papier, in de praktijk werkt het van geen meter!