Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 11-04-2014 23:51:14
Huishouden & Energie

Afrekening energieleverancier

Wat is hier aan te doen ?

als u wilt kunt u uw voorschotbedrag zo nauwkeurig mogelijk inschatten n.a.v. uw te verwachten jaarnota. daardoor vangt de leverancier "gepast geld". alleen als we een strenge i.p.v. een zachte winter krijgen kan je je goed vergissen. ook kunt u natuurlijk (te) weinig betalen en zelf het geld op een spaarrekening zetten wat u verwacht bij te moeten gaan betalen, dan vangt u pak weg 2% rente. als u (als voorbeeld) € 50 te weinig per maand betaald vangt u dus globaal € 10 rente op jaarbasis.

persoonlijk betaal ik liever wat teveel, want ik heb de pest aan bijbetalen aan het eind van het jaar. en het leuk als je wat terugkrijgt wat je toch weer als een extraatje kan zien.