Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lekkerisdat
lekkerisdat - 12-04-2014 16:41:51
Winkels & Webshops

Bonus korting van albert hein

Vaak zijn bonusaanbiedingen ook incoherent omschreven. dan valt dat er net niet onder, dan is combineren niet mogelijk, op de 'bonustafels' liggen gewoon artikelen die er niet onder vallen etc etc.
heb dit al met grote regelmaat meegemaakt (dat met die paar boodschappen die ik doe), dan weer naar de balie het uitleggen, je krijgt het dan wel weer terug overigens.

aangezien ik daar geen zin meer in heb (tijdrovend), doe ik gewoon bijna geen boodschappen mee bij ah. enkel 'n paar artikelen die ze elders niet hebben en heel soms nog aanbiedingen, die de moeite lonen en je daadwerkelijk regelmatig gebruikt.

en de jumbo sla ik ook overigens over, hun nieuwe http://media.dumpert.nl/tablet/a770b259_jumbo.mp4.mp4">reclame is dan wel weer 'leuk' :-).