Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ekiem
ekiem - 13-04-2014 10:53:47
Voeding & Gezondheid

Varifocus bril

Toendestijds heb ik mijn varifocus bril gekocht bij een opticien en kreeg daarbij de garantie van een wen periode. deze opticien is nu onderdeel van een keten, eyewish, maar met hetzelfde personeel. in verhouding met toen zijn de brillen iets goedkoper. heb er goede ervaringen en ga eerlijk gezegd nooit ergens anders naartoe.
ik zou me goed laten voorlichten .vooral de glazen zijn niet goedkoop. de laatste keer hebben wij gebruik gemaakt van een 2= 1 actie. oftewel 2 brillen voor de prijs van 1. varifocus glazen zijn natuurlijk duur maar vanuit de aanvullende verzekering hebben we een bedrag terug gekregen voor de glazen. dit is toen geregeld door eyewish.
allemaal naar tevredenheid.
ik zou gewoon goede afspraken maken vor een wen periode, eventueel op papier. ik weet van mensen dat zij er maar niet aan kunnen wennen en daarom een leesbril + varifocus bril gebruiken.

succes ermee ekiem