Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 13-04-2014 12:56:05
Auto & Vervoer

Ben ik de enige die de wegen rondom hoofddorp gevaarlijk vind?

U bent niet de enige w.b. de a4 en de n201: http://www.dichtbij.nl/haarlemmermeer/auto/artikel/3269146/de-n201-en-de-a4-in-de-toekomst.aspx">klik hier.
wat u zou kunnen doen is de routebeschrijving van google maps uitprinten/opschrijven ter voorbereiding, en om bijv. bij een pompstation eens op te kijken als u er niet meer uitkomt.
als u een android smartphone heeft kunt u een gratis navigatie app installeren zoals bijv. de map factor: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mapfactor.navigator">klik hier.
daarvoor heb je geen internetverbinding nodig omdat hij op gps werkt, dus kun je gratis gebruiken. net als met de tom tom de lader van de gsm in de auto aansluiten voor het batterijverbruik, en de gsm goed stabiel in een autohoudere in de auto plaatsen en eerst een paar keer gewoon eens bij u in de buurt gebruiken om te leren.