Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 13-04-2014 13:54:54
Voeding & Gezondheid

Vlokjes in natuurazijn

Volgens mij is niemand tot reageren verplicht, dus als je het een domme vraag vindt, of je weet het antwoord niet, dan zou je ook gewoon niet kunnen reageren...

ik zat met dezelfde vraag, ook hier troebele azijn in een vrij nieuwe fles. matarati, dank voor je links. genoeg referenties die aangeven dat het geen kwaad kan.

als ik in de keuken sta te koken, heb ik geen tijd om naar de ah te fietsen en de fles te gaan ruilen. ik denk overigens ook niet dat er bij mijn lokale ah ook maar één iemand rondloopt, die het juiste antwoord weet. zeer waarschijnlijk krijg je gewoon een nieuwe. bacterien of afscheiding daarvan zal het zeker niet zijn, omdat bacterien eenvoudigweg niet kunnen overleven in (echte, >15%) azijn. precies de reden waarom het zo heschikt is om bijvoorbeeld haring en augurken mee in te maken.