Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-04-2014 13:54:11
Voeding & Gezondheid

Chronisch ziek en eigen risico

Ten eerste is het natuurlijk niet zo dat de visie van de regering wordt uitgedragen door een paar kiezers die reacties op artikelen plaatsen, vrijwel altijd anoniem of onder een pseudoniem. ten tweede weet je niet of dit daadwerkelijk kiezers van de regerende partijen zijn. misschien claimen ze dat, maar het kunnen evengoed trollen zijn met als doel de boel flink op te jutten.

de plannen werden in de 2e kamer gedragen door niet alleen de vvd en pvda maar ook de sgp, cu en d66. een grote meerderheid dus met bijna 2/3 van de zetels aan steun voor de plannen. de eerste kamer moet er nog over beslissen dus de plannen zijn nog niet definitief.

via de wmo wordt een aanzienlijk deel van de zorg overgeheveld naar de gemeenten, het geld dat nu in bijvoorbeeld de wtcg zit wordt gedeeltelijk of in zijn geheel beschikbaar gesteld aan de lokale overheden. met als doel om het uit te keren aan chronisch zieken.