Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mo
monica010 - 14-04-2014 16:16:42
Geldzaken & Recht

Hulp bij vergoeding gemeente tilburg

U heeft met de gemeente 'gecommuniceerd', maar ik begrijp niet wat u daarmee precies bedoeld. heeft u gebeld met de gemeente? brieven geschreven? officiƫle reacties gehad? wat bedoelt u precies met dat rapport dat de gemeente heeft ondertekend?

wat er moet gebeuren is dat u de gemeente in duidelijke taal schriftelijk aansprakelijk stelt voor de schade die u lijdt. dat kan vrij gemakkelijk via https://winkel.tilburg.nl/formulieren/server/winkel-xslt/start.html?sessionid=de1faf47-a630-4199-94e1-945f5a507c71">de website van de gemeente. de gemeente moet op zo'n aansprakelijkstelling een besluit nemen. het is wel verstandig dat u duidelijk bewijs van uw standpunt (foto's enzo) meestuurt. als de gemeente uw aansprakelijkstelling afwijst, is dat een besluit waartegen u binnen zes weken bezwaar kunt maken.

als ik u was en ik had geen hoog inkomen, maar wel flinke schade, dan zou ik toch maar eens gaan nadenken over het inschakelen van goede juridische hulp.