Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

forever-nl
forever-nl - 14-04-2014 16:06:49
Elektronica & TV

Tweedehands camera ontvangen

Het lijkt erop dat het product eerder is verkocht en retour gezonden. dit kan inhouden dat de koop ongedaan is gemaakt binnen de 7 dagen. maar inderdaad ook dat er iets mis mee was. of dit laatste het geval is zult u nooit weten en ik begrijp dat het een onplezierig gevoel oplevert.

wat deze winkel doet slaat natuurlijk nergens op. aan de andere kant bent u wel een beetje laat met hier achter komen. voor uw zaak pleit het dat er eerder communicatie over is geweest. maar toen bent u blijkbaar akkoord gegaan met een tegemoetkoming.

ik zou gewoon gaan voor de 400 euro retour op mijn rekening. geef aan dat men u een tweedehandsproduct als nieuw heeft aangeboden. wat blijkt uit zowel de eerdere communicatie over de beschadigde verpakking als foto's die er op blijken te staan.

mocht men niet akkoord gaan en niet duidelijk communiceren over de reden(en) vraag hier dan om en koppel het eventueel hier terug.