Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

defries
defries - 14-04-2014 19:13:58
Winkels & Webshops

Bonus korting van albert hein

[quote=diversion schreef op maandag 14 apr 2014, 15:10]@defries: hoe kan het nou aan de "juf achter de kassa" liggen? die scant de producten alleen maar en kan voor de rest niks aan de prijzen of aanbiedingen doen. het ligt eraan of de aanbiedingen in het computersysteem zijn ingevoerd of niet. en het verschil tussen ah rookworsten en unox rookworsten lijkt met duidelijk, het gaat erom dat vaak binnen de diverse soorten rookworsten (om bij uw voorbeeld te blijven) van een merk dat in de aanbieding is onderscheid wordt gemaakt en je met de verkeerde bij de kassa staat als je niet goed oplet. misschien gokken ze er dan wel op dat je ze dan desondanks maar meeneemt.
ik zei toch eigen ervaring. recent 3 komkommers (aanbieding) en 1 courgette gekocht. volgens kassabon 2 komkommers (volle prijs) en 2 (dure) courgettes. blijkt wel dat de kassière wel degelijk invloed heeft op de kassabon. en dit is maar 1 voorbeeld. was overigens snel rechtgezet.