Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 14-04-2014 19:29:31
Huishouden & Energie

Huis verzilveren en terug huren

[quote=valerius-2 schreef op maandag 14 apr 2014, 19:00]

ik kreeg namelijk in 1996 het aanbod zodat ik tijd had om een huur woning te vinden, ben er niet op in gegaan omdat ik al direct een woning naar mijn zin vond. maar degene die het bod deed was zeer betrouwbaar. heeft mijn woning toch gekocht voor de afgesproken prijs.

hier schrijft u nog over een tijd dat de huizenprijzen nog heel erg hoog waren. heb zelf in 1996 mijn huis verkocht. die tijd is, zoals u wel heeft gelezen, voorbij. mijn huis heeft destijds nog geen 3 weken te koop gestaan, wat niets bijzonders was in die jaren. ik ben juist bang dat, alweer: de veranderde tijden in de huizenmarkt, ik het voor de ts in ieder geval, niet helemaal vertrouw. de reviews daarover zijn werkelijk te mooi om waar te zijn. men weet immers niet of je al dan niet in handen valt van de bekende huisjesmelkers met mooie beloftes en misschien een kleine kans dat het wel een solide constructie is. advies mijnerzijds, nogmaals, eerst goed huiswerk maken en zorgen voor tienen op je rapport. als men malafide is, is het leed niet te overzien: weg "zilverleven-gevoel".