Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 15-04-2014 14:17:34
Garantie & Verzekeringen

Opzeggen uitvaartverzekering

@angelique83,

van de site van dela (ter info):

kan ik de verzekering afkopen of opzeggen?
wanneer u de koopsom van uw inkomen heeft afgetrokken, is dat niet mogelijk. (belastingaftrek van de koopsom was tot 1-1-2009 mogelijk.) de belastingdienst staat dat niet toe. heeft u de koopsom niet mindering gebracht op uw inkomen dan kunt u deze wel opzeggen. in dat geval wordt de opgebouwde waarde verminderd met kosten overgemaakt naar het depositofonds. bij een depositofonds wordt geld op een rekening gestort. over het gespaarde bedrag ontvangt u rente. het bedrag komt vrij bij overlijden. bij een depositofonds stellen we geen vragen over de gezondheid. de kosten voor opzeggen zijn € 250 als u de hele verzekering stopt en € 125 als u gedeeltelijk met de verzekering stopt.
met gedeeltelijk stoppen bedoelen we dat de polis nog blijft doorlopen. een voorbeeld hiervan is dat één van twee verzekerden op een polis stopt.