Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 15-04-2014 15:14:12
Geldzaken & Recht

Verplichtingen na zwangerschapsverlof

Als er sprake is van het inhalen van alle teamavonden, over hoeveel bijeenkomsten gaat het dan en komen vervolgens alle andere leden van uw team dan ook naar de avonden die u zou moeten inhalen. ik kan mij er geen voorstelling van maken hoe iemand in z'n eentje een teamavond moet inhalen.
of gaat het hier om een winkelketen met vele vestigingen en verschillende avonden waar personeel van verschillende vestigingen naar toe moet.
in dat geval kan ik mij voorstellen dat de werkgever u één extra bijeenkomst laat bijwonen zodat u weer over alle noodzakelijk geachte informatie kunt beschikken en dat u vervolgens in het bestaande ritme verder gaat.
deze éénmalige extra inzet mag van u gevraagd worden, zwangerschapsverlof ontslaat u niet van alle verplichtingen jegens uw werkgever.