Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marcel75
marcel75 - 15-04-2014 21:39:45
Geldzaken & Recht

Makelaarskosten

Deze makelaar lijkt wel heel erg op een suffe pannenkoek. er van uitgaande dat jullie samen eigenaar waren van het huis, kan er juridisch niet eens een koopovereenkomst getekend worden. het enige dat kan is een akte van verdeling bij een notaris.

bij de ondertekening van die akte zul jij echter wel de helft van de onderwaarde aan je ex moeten uitkeren. dat kost je dus ook nog geld.

voor wat betreft de kosten: vraag om een specificatie. voor de open-huizenroute moet je inderdaad extra betalen. de makelaar int dit wel,maar moet dit ook weer afdragen. zo ook met bijvoorbeeld kosten van funda en de fotograaf.

vervelende is natuurlijk wel dat het je buren zijn. blijkt het al oude spreekwoord toch weer op te gaan: "met buren moet je wandelen, niet handelen."