Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eclipse
eclipse - 16-04-2014 07:44:10
Computers & Telefonie

Yahoo computer traag

[quote=aurora1 schreef op woensdag 16 apr 2014, 01:56]misschien heb je wel te veel aan allerhande programma's zoals tune up e.d. op de pc draaien.
heb je als eens schijfopruiming dat op de pc zit gedaan en bijv. foutcontrole met repair dat ook op de pc zit?
als je w7 hebt dan is het programma voor defragmenteren dat erop zit prima en hoef je geen aparte programma's daarvoor te gebruiken.
lees anders eerst nog even http://kassa.vara.nl/vraag-beantwoord/vraag/vadetail/zeer-traag-opstarten-pc/?vhash=c749c73j">klik hier de tip van @gsm in het groene veld, de hardware reset.

@@ hallo aurura ik heb al zoveel draaien joh, ik heb nu alleen de betaalversie van iobitt pro en avast draaien, voor de beessies en de randverschijnselen...

en aro en tune up betaalversie om de pc top te houden, en cc cleaner voor een snelle schoonmaak van de browser., winoptimizer 11 heb ik eraf gegooid, en die virus van windows ook, en browser cleaner. lijkt bekant een schoonmaak bedrijf hier :-) maar de tip van lekker is dat en later die van jou via gsm dat deed het hum he :-) 2 minuutjes de stroom eraf en meneer loopt weer als een tierelier.

maar ik ga vandaag een ssd kaart halen bij alternate, zit software bij om c: over te zetten, maar ik begin maar schoon.ik heb er 4 harde schijven in, en c: wordt dan een ssd. 128 gig. 500mbps x lezen en schrijven. dank voor de link