Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

forever-nl
forever-nl - 16-04-2014 12:17:24
Geldzaken & Recht

Onbestelde producten

Als het pakketje niet aan u geadresseerd was maar aan bijvoorbeeld de buren dan is het voor de onderlinge relaties goed en tevens de normale gang van zaken als mensen onder elkaar het even bij hun af te geven.

op de nota moet welhaast een adres staan en in ieder geval een bedrijfsnaam. het kan zijn dat iemand anders op uw naam bestelling(en) heeft geplaatst. het is dan verstandig even met de betreffende persoon of het bedrijf in contact te treden.

mocht u toch zelf overgegaan zijn tot een aankoop dan kunt u de koop altijd binnen 7 dagen na ontvangst terugzenden. indien de situatie is zoals u schetst in uw bericht dan is er zelfs sprake van een verlengde termijn.

met "zie consumentenbond" kunnen wij helaas niet erg veel. ik heb de hoofdpagina van hun website bekeken maar zie daar niets over het ongevraagd toezenden van e-sigaretten.

tot op zeker hoogte is het in ieder geval verstandig u actief in te zetten, staat er dan een incassobureau op de stoep dan staat u wat sterker mocht het een welles/nietes spelletje worden.