Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

forever-nl
forever-nl - 16-04-2014 13:01:15
Vakantie & Reizen

Nooit definitief geboekt, toch rekening reis via vakantieveiligen

Hoewel het natuurlijk niet erg handig is van u vind ik dit veel op oneerlijke handelspraktijken lijken. ze lokken de klant met een vakantie voor een leuke prijs, en je moet goed opletten wil je er achter komen dat er niet allerlei aanvullende kosten zijn.

bijvoorbeeld: vakantieweekend kost € 61 ,- maar hier komt nog € 40,50 aan "aanvullende kosten" bij die al van tevoren vast staan. je weekend kost dus niet € 61 ,- maar ruim € 100,-

als er voor de ene supermarkt een bord staat met: spruitjes 3 euro per kilo en een deur verder worden ze voor 2 euro per kilo geboden terwijl het in werkelijkheid neerkomt op 3,50 als je goed kijkt - dan mag dat niet. ik zie niet in waarom vakantieveilingen dit wel zou mogen doen.

mijn advies is bij het http://www.juridischloket.nl">http://www.juridischloket.nl aan te kloppen, mogelijk vinden zij dit ook oneerlijke handelspraktijken of hebben ze een ander goed advies zodat u onder het betalen van een nooit geboekte vakantie maar in ieder geval de onredelijke kosten zoals die u zelf al noemt uitkomt.