Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

adjura
adjura - 16-04-2014 15:01:47
Huishouden & Energie

Huis verzilveren en terug huren

Zelf heb ik geen eigen huis maar huur in de sociale sector. maar dit is hoe ik het zie:

staar je niet blind op eventuele 'winst'. mijns inziens is het belangrijker om vooral prettig te wonen en rust te hebben in de financiƫle situatie. een (eigen) woning is toch geen handelsartikel, maar een plek om te leven - liefst prettig te leven, maar dat is het wel geworden.

doorgaans liggen er bij dergelijke constructies een paar vette adders onder het gras. 'ze' geven geen cadeautjes weg. als het te mooi lijkt om waar te zijn is het te mooi om waar te zijn. wees voorzichtig, denk nog 10x na. de overheid, banken en instanties weten je echt wel te vinden als je extra geld hebt. dan is alles weg waar zo hard voor gewerkt is en blijf je alsnog met lege handen achter.

veel wijsheid toegewenst.