Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 16-04-2014 18:29:00
Computers & Telefonie

Aanbieding tv, internet en bellen

Hallo aew260746,

ze misleiden de mensen niet, maar helaas lezen de mensen niet.
dat is heel wat anders.
als je even de moeite neemt om op https://www.tele2.nl/shop/thuis/internet-bellen-tv/">hun site te kijken kun je alle info betreffende de kosten lezen.

hoe zit het nou met het tarief dat je betaalt voor internet, bellen & tv? je hebt te maken met eenmalige en maandelijkse kosten. en zo heb je ook een starttarief en beltarief voor je vast bellen abonnement. snap jij het nog? wij gelukkig wel en daarom leggen wij het je graag uit. via linkjes kun je per tele2 product alle tarieven op een rij terugvinden.

extra opties bellen
onbeperkt bellen altijd 15 €/mnd
onbeperkt bellen avond & weekend 7,5 €/mnd

nationale tarieven prijs per minuut
naar vaste nummers € 0,09
naar mobiele nummers € 0,09
voicemail € 0,09
klantenservice € 0,075 p/gesprek
afrekenmethode per seconde

klanten met een internet & bellen (tv) pakket kunnen onderling gratis bellen met andere tele2 internet & bellen (tv) klanten. als je hebt gekozen voor een onbeperkt bellen abonnement, dan kun je in bepaalde periodes onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers in nederland (m.u.v. betaalde service nummers). voor betaalde service nummers betaalt u het daarvoor aangegeven tarief.

starttarief is € 0,11 naar alle bestemmingen, inclusief betaalde service nummers. klanten met een onbeperkt bellen pakket betalen geen starttarief naar vaste en mobiele nummers in nederland.

met vr.gr.